Contributie

Tarieven voor lidmaatschap 2023
  1. Seniorlid (vanaf 21 jaar) 147,00
  2. Juniorlid (17 t/m 20 jaar) 112,00
  3. Jeugdlid (10 t/m 16 jaar) 72,00
  4. Aspirant-lid (0 t/m 9 jaar) 42,00

Het gewone lidmaatschap wordt aangegaan voor een heel verenigingsjaar (1 januari tot en met 31 december). Hiermee word je aangemeld bij de KNLTB om deel te kunnen nemen aan competitie en toernooien. Zie onderstaande tabel voor verdere toelichting en uitzonderingen op de contributiebedragen.

De contributie voor een senior lid bedraagt 147 euro per jaar.

Vanaf 21 jaar ben je een seniorlid.

De contributie voor een junior lid bedraagt 112,00 euro per jaar.

Van 17 t/m 20 jaar ben je een Junior lid.

Een gezinslid geldt vanaf het 3e lid van het gezin en heeft recht op een gereduceerd tarief als deze inwonend is en staat ingeschreven op hetzelfde woonadres. De korting van 50% wordt berekend over de laagst bekende contributie van een gezinslid.
Voor degenen, waar dit van toepassing is, zal een en ander automatisch worden verwerkt in de komende contributie incasso.

Een studentenlid heeft recht op 20% korting op de geldende contributie op vertoon van zijn of haar studentenpas, waaruit blijkt dat hij of zij student is voor het lopende jaar. Mocht je hiervoor in aanmerking komen, meld je dan de ledenadministratie via leden@tenmedel.nl met een kopie van de studentenpas. Deze kopie zal na verwerking worden verwijderd.

De contributie voor een les- of competitielid bedraagt 59,00 euro per jaar.

Wil je wel trainen of competitie spelen, maar verder niet vrij tennissen op het park? Dat kan tegen een gereduceerd tarief.

Een steunend lid levert een bijdrage van 21,00 euro per jaar.

Wil je de vereniging steunen met een kleine bijdrage? Dat is natuurlijk fantastisch. Sinds 2018 bestaat bij Ten Medel de “blauwtjes club”.

Voor je donatie van een blauwtje (20 euro) komt je naam op het bord in de kantine van de vereniging!

De contributie voor een winterlid bedraagt 59,00 euro per jaar.

De periode voor een winterlid is vanaf oktober tot en met maart.

Automatisch incasso

Sinds 2017 hanteren wij een verplicht automatisch incasso. Dit zorgt ervoor dat de vereniging geen moeite meer hoeft te doen om achterstallige betalingen te innen en houdt de boekhouding overzichtelijk!

Bardienst

Elk lid van de vereniging is verplicht om twee keer per jaar bardienst te draaien. Leden die voor de club vrijwilligerswerk doen, zijn hiervan vrijgesteld. Zorg ervoor dat je bijtijds je bardienst inplant, anders word je automatisch ingedeeld. Voor meer informatie: bar@tenmedel.nl