Bardienst

Elk lid draagt zijn steentje bij voor de gezelligheid

Bardienst

Heerlijk toch? Na het tennissen even op het terras uitblazen met een lekker drankje. Maar dan moet er wel iemand achter de bar staan. Dat lossen we op door al onze leden 2 bardiensten per jaar te laten draaien. Doe je al op een andere manier vrijwilligerswerk voor de club? Dan komen deze verplichte bardiensten te vervallen.

Vind je het leuk om bardiensten te draaien en zou je dat best vaker dan 2 keer per jaar willen doen? Meld dit dan bij de barcommissie!

Via de mail hoor je welke mogelijkheden je hebt om in te schrijven. Heb je vragen over je bardienst? Neem dan contact op met de barcommissie. Vul je zelf geen bardiensten in? Dan deelt de barcommissie je voor 2 diensten in. Je ontvangt een e-mail waarin staat wanneer het jouw beurt is.

Helaas komt het soms voor dat clubgenoten niet komen opdagen voor hun bardienst. Erg vervelend want vaak draait in dat geval het barhoofd voor de dienst op of blijft de bar gesloten. Als je niet komt opdagen kost dit je 25 euro per dienst. We hopen natuurlijk dat dit niet nodig is. Door het draaien van je bardienst help je niet alleen de club en je clubgenoten, maar het is ook nog eens gezellig en je leert vaak nieuwe mensen kennen.