Clubactiviteiten

Altijd iets te doen op Ten Medel

Jaarlijkse activiteiten voor onze leden

Jaarlijks organiseert de Activiteitencommissie een aantal evenementen voor de leden van Ten Medel. Gezelligheid staat voorop! Hieronder zien jullie een aantal activiteiten dat wij organiseren. Bezoek voor meer informatie onze commissiepagina en als je vragen of suggesties hebt, kun je altijd mailen naar: activiteiten@tenmedel.nl.

Graag zien we je verschijnen op onze activiteiten!

Najaarsbokaal

Al jaren is dit een begrip en een erekwestie op Ten Medel! Op vier vrijdagavonden aan het eind van het jaar strijden teams met de meest gekke teamnamen om de felbegeerde Najaarsbokaal. We spelen herendubbels en damesdubbels. Dus loop weg met de grootste prijs van Ten Medel en vier het tot in de late uurtjes!

Datum: Najaar 2022

 

Snertdag

Dit is een activiteit voor de meest geroutineerde leden van de club (50+). In de ochtend en middag speel je een aantal wedstrijden en wordt de dag natuurlijk afgesloten met een heerlijke kom versgemaakte snert. Zoals het hoort wanneer de temperaturen langzaam naar beneden gaan.

Datum: Winter 2022

Pubquiz

Wie kan alle Grandslamkampioenen van het verleden opnoemen? Wie heeft het nieuws het beste bijgehouden? Wie kent de muziek van Elvis, The Police of Lil’ Kleine uit zijn hoofd? Kortom: wie is het knapste koppie van de club? Daar kom je achter bij de Ten Medel Pubquiz! Schrijf je in met een team, verzin een originele teamnaam en pak die prijzen.

Datum: April 2022, volgende datum volgt

 

LUNO vs Ten Medel

In deze echte Betuwse clásico gaan we namens Ten Medel de strijd aan met onze vrienden uit Eck en Wiel. In een jaarlijkse thuis- of uitwedstrijd spelen we om de eer en gezelligheid. Kom jij onze club vertegenwoordigen?

Datum: Nog te bepalen