Beste leden van Ten Medel,

Het heeft even geduurd, maar…de Najaarsbokaal gaat dit jaar door! Na drie jaar afwezigheid is het eindelijk weer tijd om de koudere vrijdagavonden op Ten Medel winters gezellig te maken.

Voor alle nieuwe leden en zij die na zoveel jaren even vergeten zijn wat de Najaarsbokaal ook alweer was, het zit als volgt:

  • Schrijf je in met een herenof damesteam van minimaal 2 en maximaal 6 spelers, het niveau maakt niet uit.
  • We spelen op vier vrijdagavonden in november en december: 18 november, 25 november, 2 december en 9 december. Per avond heeft je team minimaal 2 spelers nodig.
  • We spelen om games, geen sets. Je krijgt zo’n 40 minuten per ronde en alle niveaus spelen door elkaar. Na de laatste speelronde maken we de winnaars bekend!
  • Verzin ook je creatieve eigen teamnaam! Legendes uit het verleden zijn bijvoorbeeld de Sauzers, Jong & Belegen en het Tielse Kwitnie.

Inschrijven kan door namen van de leden en je teamnaam uiterlijk 8 november te mailen naar activiteiten@tenmedel.nl. Dan kunnen wij tijdig aan de slag met de planning.

Zorg ervoor dat er elke speeldag in ieder geval 2 leden van je team aanwezig zijn om de wedstrijden te spelen! Natuurlijk mag je iemand vragen in te vallen, ook als die persoon bij een ander team meedoet, maar doe dat wel even zelf 😊.

De eerste ronde zal rond 19:00 beginnen en de laatste ronde zal duren tot ongeveer 23:00. Het exact speelschema volgt nadat we alle inschrijvingen binnen hebben.

Groetjes,

De AC

Elles, Jeroen, Nordin, Ria, Roy en Sofie