De toernooien zijn weer begonnen en in dat lijstje mogen wij ook zeker niet ontbreken!
TMO 2022 wordt gespeeld van 18 tot en met 28 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 7 augustus. De eerste paar inschrijvingen zijn al binnen dus zorg dat je er snel bij bent want vol is vol!

Schrijf je hier in voor TMO2022!

Poules, actuele rating en supertiebreak
Zoals jullie van ons gewend zijn spelen we alle categorie├źn in poules en op actuele rating. Je hoeft bij inschrijving dus niet aan te geven op welk niveau je wilt meedoen. Dit wordt ingedeeld op basis van je rating op dat moment. Bij de dubbels wordt hiervoor de gemiddelde rating van jou en je dubbelpartner genomen. Om een koppel te mogen vormen mag jullie rating niet meer dan 2,000 punten uit elkaar liggen. Tijdens het toernooi wordt gespeeld om twee gewonnen sets, bij gelijke stand wordt een supertiebreak gespeeld.

50+ toernooi
Ook dit jaar staat het 50+ toernooi weer op de kalender! Deze wedstrijden worden doordeweeks overdag gespeeld. De finaledag en prijsuitreiking zijn op vrijdag 26 augustus. Ook het 50+ toernooi spelen we in poules en op actuele rating.