Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel,

De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het clubhuis. Vanaf 20.00u zijn de deuren geopend en om 20.30u beginnen we met de quiz. Zowel voor, tijdens en na de quiz is er genoeg tijd voor een drankje!

Wie heeft in alle lockdowns uit verveling Wikipedia uit zijn hoofd geleerd? Of een groot aantal boeken gelezen? Die gaat er natuurlijk met de prijzen vandoor!

Geef je op als een team, met minimaal 4 en maximaal 6 mensen. Mocht dit aantal niet lukken of zoek je een team waarbij je aan wilt sluiten, laat het ons even weten. Verzin daarnaast een originele teamnaam en mail deze aan ons door (via activiteiten@tenmedel.nl), want hiermee zijn ook punten te verdienen!

De uiterlijke inschrijfdatum is zondag 27 maart.

Wees er snel bij met opgeven, want vol=vol! Wij regelen de hapjes en de prijzen, jullie de gezelligheid?

Graag tot dan!

De Activiteitencommissie
Jeroen, Nordin, Elles, Sofie, Ria en Roy