2022

Een sportief jaar gewenst!

Gelukkig nieuwjaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan!

Let wel op de geldende regels. Zo is tot 14 januari helaas alleen enkelspel toegestaan. De kantine is gesloten, wel mag je nog in het clubhuis naar het toilet.

https://www.knltb.nl/nieuws/2021/12/corona-update-harde-lockdown-t-m-14-januari-buitensporten-mag-nog/?fbclid=IwAR06DTm3zkwWeLNs7iohPGPuwZHn65h9VfMNuLxympGUO7amz9H3WQfvl-0

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Najaarsbokaal 2022

Beste leden van Ten Medel, Het heeft even geduurd, maar…de Najaarsbokaal gaat dit jaar door! Na drie jaar afwezigheid is het eindelijk weer tijd om de koudere vrijdagavonden op Ten Medel winters gezellig te maken. Voor alle nieuwe leden en zij die na zoveel jaren even...

Inschrijving TMO geopend!

De toernooien zijn weer begonnen en in dat lijstje mogen wij ook zeker niet ontbreken!TMO 2022 wordt gespeeld van 18 tot en met 28 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 7 augustus. De eerste paar inschrijvingen zijn al binnen dus zorg dat je er snel bij...