Training

Dennis toont leden alle hoeken van de baan

Ten Medel en DTT+

Vanaf 2021: Bounce Racketsports!

  

Dennis Tennis Trainingen Plus (DTT+) is een tennisorganisatie die zich onder andere toelegt op het verzorgen van tennistrainingen voor elke tennisspeler, maar ook het ondersteunen van elke tennisverenging op vele vlakken. DTT+ is in 2012 door Dennis van der Burgh (gelicenseerd KNLTB B-trainer) opgestart. Na jarenlang tennistrainingen en contacten verzorgd te hebben voor gerenommeerde, lokale Tennisscholen bij veel verschillende verenigingen in Gelderland, besloot Dennis zich te vestigen in zijn thuisbasis Tiel, als zelfstandig trainer. In en rondom Tiel immers niet onbekend als trainer en als wedstrijdspeler.

De Tielse vereniging Ten Medel dient al sinds jaren als basis voor DTT+.

Hier worden zomer-, en wintertennistrainingen verzorgd voor jong en oud, en van beginner tot wedstrijdspeler. Door de goed onderhouden kunstgrasbanen kan er het hele jaar door getraind worden op het park van Ten-Medel. Dit zorgt voor een goede continuïteit bij alle spelers die trainen én mogelijkheden voor een trainingspakket ‘op maat’.  Ten Medel en DTT+ delen hun visie om een enthousiaste, vooruitstrevende, laagdrempelige tennisvereniging te zijn met ‘voor elk wat wils’.

Naast een heldere, vlotte manier van communiceren en ‘korte lijnen’ met zowel Ten Medel als de individuele spelers, onderscheidt DTT+ zich vooral door een opstelling als ‘clubtrainer’. Betrokkenheid bij de vereniging, ondersteuning aan de vereniging met zijn bestuur en diverse commissies en het leveren van kwaliteit op alle vlakken vormen hiervoor de basis. ‘Ten Medel en DTT+; de combi voor tennissend Tiel!’

Kom op de doordeweekse dagen tussen 16:00 en 22:00 gerust eens langs om eens een indruk te krijgen- en de sfeer te proeven bij (de tennistrainingen op) Ten Medel!

 

Mail gerust bij eventuele vragen of schrijf je meteen in voor de tennistraining op Ten Medel via de website!

 

Tot op de baan en met sportieve groet,

 

Dennis van der Burgh 

Telefoonnummer:    06-15360136
Email:                         info@bounceracketsports.nl
Website                     www.bounceracketsports.nl/