Clubactiviteiten

Altijd iets te doen op Ten Medel

Jaarlijkse activiteiten voor jong en oud

Jaarlijks organiseert de Activiteitencommissie een aantal evenementen voor de leden van Ten Medel. Gezelligheid staat voorop! Hieronder zien jullie welke activiteiten wij organiseren. Bezoek voor meer informatie onze commissiepagina en als je vragen of suggesties hebt, kun je altijd mailen naar: actenmedel@gmail.com.

Graag zien we je verschijnen op onze activiteiten!

Najaarsbokaal

Al jaren is dit een begrip en een erekwestie op Ten Medel! Op vier vrijdagavonden aan het eind van het jaar strijden teams met de meest gekke teamnamen om de felbegeerde Najaarsbokaal. We spelen herendubbels en damesdubbels. Iedere avond heeft een thema, van Sinterklaas tot het sprookjesbos en van carnaval tot zomerfestival. Dus loop weg met de grootste prijs van Ten Medel en vier het tot in de late uurtjes!

Datum: 8, 22, 29 november + 13 december 2019

 

Snert dag

Dit is een activiteit voor de meest geroutineerde leden van de club (50+). In de ochtend en middag speel je een aantal wedstrijden en wordt de dag natuurlijk afgesloten met een heerlijke kom versgemaakte snert. Zoals het hoort wanneer de temperaturen langzaam naar beneden gaan.

Datum: 15 november 2019

 

Pubquiz

Wie kan alle Grandslamkampioenen van het verleden opnoemen? Wie heeft het nieuws het beste bijgehouden? Wie kent de muziek van Elvis, The Police of Lil’ Kleine uit zijn hoofd? Kortom: wie is het knapste koppie van de club? Daar kom je achter bij de Ten Medel Pubquiz! Schrijf je in met een team, verzin een originele teamnaam en pak die prijzen.

Datum: Januari 2020

 

Maandagavond competitie

Trek een speelkaart, zoek je team op en speel een dubbel- en een mixpartij. Dat is de samenvatting van de maandagavondcompetitie. Op twee avonden in april kun je als voorbereiding op de competitie een balletje slaan. De teams zijn willekeurig, dus het is ook een goede mogelijkheid voor nieuwe leden om de club te leren kennen!

Datum: April 2020