Zomercup weer geslaagd

Een zonnige voorbereiding op TMO

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van Ridderweide en TLTC. Ook nieuw: gemengde koppels mochten meedoen. De avonden zo laat maken als vorig jaar kon helaas niet vanwege de heren Rutte en De Jonge, maar ze waren net zo gezellig.

In de Heren Dubbel A pakten Jos en Steven de eerste plek, waar Apucho en Wesley het figuurlijke zilver om de nek mochten hangen. In de Heren Dubbel B was een bloedstollende finale tegen Sander en Perry nodig om Sjoerd en ‘Partner Wisselend’ tot kampioenen te kronen. ‘Partner Wisselend’ verklaarde na de wedstrijd zeer trots te zijn op de behaalde prestatie. Sjoerd werd vanaf zijn vakantieadres geroemd om het selecteren van reserves voor de finale, wie weet is het Nederlands elftal nog iets als Van Gaal teleurstelt.

In de Dames Dubbel moest de toernooisoftware aan te pas komen om uit te rekenen wie de winnaar was. Op een paar games verschil werd dat het duo Demi en Sofie. Raelee en Sylvia pakten met een overwinning op de laatste vrijdagavond de tweede plek. Ten slotte wonnen Tonni en Leontine de Gemengd Dubbel met, als enige op het toernooi, een 100% score. Wij hopen jullie in de winter blij te kunnen maken met een najaarsbokaal en een pubquiz in een vol clubhuis! Dat zal duidelijker worden in de komende
maanden…

Bedankt voor jullie deelname!
De Activiteitencommissie
Elles, Jeroen, Nordin, Ria, Roy en Sofie

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Open 2021

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻 Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan...

Ten Medel Open 2021

Voel jij het ook? Tennis is coming home op het Ten Medel Open (TMO)! Ondanks dat de overheid de coronaregels aanscherpt zijn wij gewoon weer druk bezig met de voorbereidingen. 😊 TMO 2021 wordt gespeeld van 19 tot en met 29 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met...

Filmopnames

Op zaterdag 17 april was het park van Ten Medel een heuse filmset. Richard Brusse filmde beelden voor een promotiefilmpje over onze club. Een strakblauwe lucht, aangenaam temperatuurtje en een verzameling enthousiaste leden die tijd op hun vrije zaterdag hadden...