Zomercup weer geslaagd

Een zonnige voorbereiding op TMO

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van Ridderweide en TLTC. Ook nieuw: gemengde koppels mochten meedoen. De avonden zo laat maken als vorig jaar kon helaas niet vanwege de heren Rutte en De Jonge, maar ze waren net zo gezellig.

In de Heren Dubbel A pakten Jos en Steven de eerste plek, waar Apucho en Wesley het figuurlijke zilver om de nek mochten hangen. In de Heren Dubbel B was een bloedstollende finale tegen Sander en Perry nodig om Sjoerd en ‘Partner Wisselend’ tot kampioenen te kronen. ‘Partner Wisselend’ verklaarde na de wedstrijd zeer trots te zijn op de behaalde prestatie. Sjoerd werd vanaf zijn vakantieadres geroemd om het selecteren van reserves voor de finale, wie weet is het Nederlands elftal nog iets als Van Gaal teleurstelt.

In de Dames Dubbel moest de toernooisoftware aan te pas komen om uit te rekenen wie de winnaar was. Op een paar games verschil werd dat het duo Demi en Sofie. Raelee en Sylvia pakten met een overwinning op de laatste vrijdagavond de tweede plek. Ten slotte wonnen Tonni en Leontine de Gemengd Dubbel met, als enige op het toernooi, een 100% score. Wij hopen jullie in de winter blij te kunnen maken met een najaarsbokaal en een pubquiz in een vol clubhuis! Dat zal duidelijker worden in de komende
maanden…

Bedankt voor jullie deelname!
De Activiteitencommissie
Elles, Jeroen, Nordin, Ria, Roy en Sofie

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...