Ten Medel Open 2021

Volle bezetting aan het einde van de zomer

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻

Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan

zijn!😊
Door corona hebben veel mensen het tennissen ontdekt. Dit was ook terug te zien in deelnames in de lagere categorieën maar ook zeker in het aantal nieuwe leden bij Ten Medel. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en daar kunnen wij als club alleen maar trots op zijn!

Ook dit jaar was Medy Doves van de Tenniswerkplaats bereid de hoofdsponsor van TMO 2021 te zijn. Via deze weg willen wij Medy, maar ook alle sponsoren van de loterij bedanken! Wij vonden het een zeer geslaagd toernooi. Er waren vele mooie wedstrijden en zeer spannende supertiebreaks.

Bij een lekker drankje na de wedstrijden werd een bitterbal of hapje wel gemist. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om enkele avonden tijdens het toernooi de hapjes te verzorgen. Vele handen maken licht werk dus alle hulp is meegenomen! Bij interesse mail naar tmo@tenmedel.nl!

Volgend jaar vindt het Ten Medel Open plaats van 18 t/m 28 augustus 2022.
Mis dit niet en zet deze data in je agenda!

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en support, tot op TMO 2022!
Groeten,
Anouk, Carmen, Gert, Madelon, Niek, Steven en Sven

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Zomercup 2021

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van...

Ten Medel Open 2021

Voel jij het ook? Tennis is coming home op het Ten Medel Open (TMO)! Ondanks dat de overheid de coronaregels aanscherpt zijn wij gewoon weer druk bezig met de voorbereidingen. 😊 TMO 2021 wordt gespeeld van 19 tot en met 29 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met...

Filmopnames

Op zaterdag 17 april was het park van Ten Medel een heuse filmset. Richard Brusse filmde beelden voor een promotiefilmpje over onze club. Een strakblauwe lucht, aangenaam temperatuurtje en een verzameling enthousiaste leden die tijd op hun vrije zaterdag hadden...