Ten Medel Open 2021

Volle bezetting aan het einde van de zomer

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻

Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan

zijn!😊
Door corona hebben veel mensen het tennissen ontdekt. Dit was ook terug te zien in deelnames in de lagere categorieën maar ook zeker in het aantal nieuwe leden bij Ten Medel. Jullie enthousiasme werkt aanstekelijk en daar kunnen wij als club alleen maar trots op zijn!

Ook dit jaar was Medy Doves van de Tenniswerkplaats bereid de hoofdsponsor van TMO 2021 te zijn. Via deze weg willen wij Medy, maar ook alle sponsoren van de loterij bedanken! Wij vonden het een zeer geslaagd toernooi. Er waren vele mooie wedstrijden en zeer spannende supertiebreaks.

Bij een lekker drankje na de wedstrijden werd een bitterbal of hapje wel gemist. Wij zijn op zoek naar mensen die het leuk vinden om enkele avonden tijdens het toernooi de hapjes te verzorgen. Vele handen maken licht werk dus alle hulp is meegenomen! Bij interesse mail naar tmo@tenmedel.nl!

Volgend jaar vindt het Ten Medel Open plaats van 18 t/m 28 augustus 2022.
Mis dit niet en zet deze data in je agenda!

Nogmaals bedankt voor jullie deelname en support, tot op TMO 2022!
Groeten,
Anouk, Carmen, Gert, Madelon, Niek, Steven en Sven

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...