Schrijf je in voor de TMO

Ons jaarlijks open toernooi komt er weer aan!

Voel jij het ook? Tennis is coming home op het Ten Medel Open (TMO)!
Ondanks dat de overheid de coronaregels aanscherpt zijn wij gewoon weer druk bezig met de voorbereidingen. ­čśŐ
TMO 2021 wordt gespeeld van 19 tot en met 29 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 8 augustus. De eerste 100 inschrijvingen zijn al binnen dus zorg dat je er snel bij bent want vol is vol!

Poules, actuele rating en supertiebreak
Zoals jullie van ons gewend zijn spelen we alle categorie├źn in poules en op actuele rating. Je hoeft bij inschrijving dus niet aan te geven op welk niveau je wilt meedoen. Dit wordt ingedeeld op basis van je rating op dat moment. Bij de dubbels wordt hiervoor de gemiddelde rating van jou en je dubbelpartner genomen. Om een koppel te mogen vormen mag jullie rating niet meer dan 2,000 punten uit elkaar liggen. Tijdens het toernooi wordt gespeeld om twee gewonnen sets, bij gelijke stand wordt een supertiebreak gespeeld.

50+ toernooi
Dit jaar staat het 50+ toernooi weer op de kalender! Deze wedstrijden worden doordeweeks overdag gespeeld. De finaledag en prijsuitreiking zijn op vrijdag 27 augustus. Ook het 50+ toernooi spelen we in poules en op actuele rating.

Schrijf je in door te klikken op de onderstaande afbeelding!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...