Schrijf je in voor de TMO

Ons jaarlijks open toernooi komt er weer aan!

Voel jij het ook? Tennis is coming home op het Ten Medel Open (TMO)!
Ondanks dat de overheid de coronaregels aanscherpt zijn wij gewoon weer druk bezig met de voorbereidingen. 😊
TMO 2021 wordt gespeeld van 19 tot en met 29 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 8 augustus. De eerste 100 inschrijvingen zijn al binnen dus zorg dat je er snel bij bent want vol is vol!

Poules, actuele rating en supertiebreak
Zoals jullie van ons gewend zijn spelen we alle categorieën in poules en op actuele rating. Je hoeft bij inschrijving dus niet aan te geven op welk niveau je wilt meedoen. Dit wordt ingedeeld op basis van je rating op dat moment. Bij de dubbels wordt hiervoor de gemiddelde rating van jou en je dubbelpartner genomen. Om een koppel te mogen vormen mag jullie rating niet meer dan 2,000 punten uit elkaar liggen. Tijdens het toernooi wordt gespeeld om twee gewonnen sets, bij gelijke stand wordt een supertiebreak gespeeld.

50+ toernooi
Dit jaar staat het 50+ toernooi weer op de kalender! Deze wedstrijden worden doordeweeks overdag gespeeld. De finaledag en prijsuitreiking zijn op vrijdag 27 augustus. Ook het 50+ toernooi spelen we in poules en op actuele rating.

Schrijf je in door te klikken op de onderstaande afbeelding!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Open 2021

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻 Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan...

Zomercup 2021

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van...

Filmopnames

Op zaterdag 17 april was het park van Ten Medel een heuse filmset. Richard Brusse filmde beelden voor een promotiefilmpje over onze club. Een strakblauwe lucht, aangenaam temperatuurtje en een verzameling enthousiaste leden die tijd op hun vrije zaterdag hadden...