Film opnames

Leden figureren in promotiefilm Ten Medel

Filmopnames

Op zaterdag 17 april was het park van Ten Medel een heuse filmset. Richard Brusse filmde beelden voor een promotiefilmpje over onze club. Een strakblauwe lucht, aangenaam temperatuurtje en een verzameling enthousiaste leden die tijd op hun vrije zaterdag hadden gemaakt, zorgden voor ideale omstandigheden.

Pim Schelling en Koen Blommestein waren als eersten aan de beurt. Zij mochten alle soorten slagen en services laten zien en maakten zo in een uurtje een flink aantal kilometers aan sprintjes, dropshots en approaches. Speciaal voor een shot bovenaf haalde de communicatiecommissie de parasols en beachvlaggen uit de schuur om het park op te fleuren, toch nog een beetje toernooigevoel.

Onze huistrainer Dennis verzorgde speciaal voor de beelden een extra training, waar acht Ten Medel-toppers hard aan het werk werden gezet, zodat de camera hun acties op de voet kon volgen. Nu gaan de opgenomen shots naar de editing-room. Dus zodra de video af is, zie je die vanzelf op de website en op Facebook.

Heel veel dank aan iedereen die mee wilde doen aan de opnames!

De Communicatiecommissie Richard Brusse, Lenore Schulte, Roy van Setten en Sven Watervoort

P.S.: Als jullie input hebben voor de website, hoort de ComCom dat graag! Denk aan een berichtje, verandering van een commissiepagina of iets anders!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...