Film opnames

Leden figureren in promotiefilm Ten Medel

Filmopnames

Op zaterdag 17 april was het park van Ten Medel een heuse filmset. Richard Brusse filmde beelden voor een promotiefilmpje over onze club. Een strakblauwe lucht, aangenaam temperatuurtje en een verzameling enthousiaste leden die tijd op hun vrije zaterdag hadden gemaakt, zorgden voor ideale omstandigheden.

Pim Schelling en Koen Blommestein waren als eersten aan de beurt. Zij mochten alle soorten slagen en services laten zien en maakten zo in een uurtje een flink aantal kilometers aan sprintjes, dropshots en approaches. Speciaal voor een shot bovenaf haalde de communicatiecommissie de parasols en beachvlaggen uit de schuur om het park op te fleuren, toch nog een beetje toernooigevoel.

Onze huistrainer Dennis verzorgde speciaal voor de beelden een extra training, waar acht Ten Medel-toppers hard aan het werk werden gezet, zodat de camera hun acties op de voet kon volgen. Nu gaan de opgenomen shots naar de editing-room. Dus zodra de video af is, zie je die vanzelf op de website en op Facebook.

Heel veel dank aan iedereen die mee wilde doen aan de opnames!

De Communicatiecommissie Richard Brusse, Lenore Schulte, Roy van Setten en Sven Watervoort

P.S.: Als jullie input hebben voor de website, hoort de ComCom dat graag! Denk aan een berichtje, verandering van een commissiepagina of iets anders!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Open 2021

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻 Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan...

Zomercup 2021

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van...

Ten Medel Open 2021

Voel jij het ook? Tennis is coming home op het Ten Medel Open (TMO)! Ondanks dat de overheid de coronaregels aanscherpt zijn wij gewoon weer druk bezig met de voorbereidingen. 😊 TMO 2021 wordt gespeeld van 19 tot en met 29 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met...