Ten Medel Zomercup brengt gezelligheid terug

Het eerste toernooi sinds de lockdown

Het was lang wachten, maar eindelijk kon er op Ten Medel weer voor de knikkers gespeeld worden. Al enkele weken was het weer mogelijk om vrij te spelen, maar de KNTLB stond nog geen open toernooien toe. Interne toernooien waren gelukkig wel toegestaan. In de vorm van de Ten Medel Zomercup zorgde de Activiteitencommissie voor wat leven op de club, precies op het moment dat het clubhuis weer open mocht.

Ruim 50 leden, waaronder ook veel nieuwe gezichten, zagen zo’n toernooi wel zitten. In de gehele maand juli, drie dagen per week, stonden de heren- en damesdubbels gepland. Dat de behoefte naar wat gezelligheid en wedstrijden groot was na de evenementloze lockdown bleek al op de eerste maandagavond. Het was weer ouderwets kletsen onder het genot van een drankje… of eigenlijk wat meer dan één.

De temperaturen deden de naam van het toernooi nog geen eer aan, tot aan de finaledag. Op een heerlijk zwoele zomeravond gingen Madelon van de Pol & Anouk van Rooijen, Jos de Pijper & Steven de Vries en Christiaan Zijlstra & Roy van Setten met de prijzen weg.
Charlotte van den Berg & Marjolein Pitlo, Fergus Lippi & Tonni Stam en Niels van Eldik & Jeroen van Overbeek pakten het zilver.

De AC was erg blij om weer een activiteit te kunnen organiseren na de geslaagde pubquiz van januari, toen de wereld er nog anders uitzag. Hopelijk tot de volgende activiteit! 

PS: Lijkt het jou leuk om dit soort activiteiten mee te organiseren? Mail dan naar activiteiten@tenmedel.nl of spreek één van de leden van de commissie aan!

De winnaars:

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...