Ten Medel Open gaat door!

Het gezelligste toernooi van het jaar is terug

Ten Medel Open

Beste leden,

Het hoge woord is er uit! Door de versoepeling van de maatregelen door de overheid mogen wij, binnen de nog geldende regels, het Ten Medel Open (TMO) dit jaar toch weer organiseren!
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!
TMO 2020 wordt gespeeld van 13 tot en met 23 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met dinsdag 28 juli, zorg er voor dat je er snel bij bent want vol is vol!


Poules, actuele rating en supertiebreak
Net als de drie voorgaande jaren spelen we alle categorie├źn in poules en op actuele rating. Je hoeft bij inschrijving dus niet aan te geven op welk niveau je wilt meedoen. Dit wordt ingedeeld op basis van je rating op dat moment. Bij de dubbels wordt hiervoor de gemiddelde rating van jou en je dubbelpartner genomen. Om een koppel te mogen vormen mag jullie rating niet meer dan 2 punten uit elkaar liggen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets, bij gelijke stand wordt er een supertiebreak gespeeld. Dit is in lijn met de huidige corona richtlijnen van de KNLTB.

Beginnend lid?
Ben je een beginnend lid bij Ten Medel? Dan is het spelen op rating juist iets voor jou! Hierdoor speel je leuke potjes tegen andere beginners, twijfel dus niet en schrijf je in!

50+ toernooi
Dit jaar staat het 50+ toernooi weer op onze kalender! Deze wedstrijden worden doordeweeks overdag gespeeld. De finaledag en prijsuitreiking zijn op vrijdag 21 augustus. Ook het 50+ toernooi spelen we in poules en op actuele rating.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...