Ten Medel Open gaat door!

Het gezelligste toernooi van het jaar is terug

Ten Medel Open

Beste leden,

Het hoge woord is er uit! Door de versoepeling van de maatregelen door de overheid mogen wij, binnen de nog geldende regels, het Ten Medel Open (TMO) dit jaar toch weer organiseren!
Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij!
TMO 2020 wordt gespeeld van 13 tot en met 23 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met dinsdag 28 juli, zorg er voor dat je er snel bij bent want vol is vol!


Poules, actuele rating en supertiebreak
Net als de drie voorgaande jaren spelen we alle categorie├źn in poules en op actuele rating. Je hoeft bij inschrijving dus niet aan te geven op welk niveau je wilt meedoen. Dit wordt ingedeeld op basis van je rating op dat moment. Bij de dubbels wordt hiervoor de gemiddelde rating van jou en je dubbelpartner genomen. Om een koppel te mogen vormen mag jullie rating niet meer dan 2 punten uit elkaar liggen. Er wordt gespeeld om twee gewonnen sets, bij gelijke stand wordt er een supertiebreak gespeeld. Dit is in lijn met de huidige corona richtlijnen van de KNLTB.

Beginnend lid?
Ben je een beginnend lid bij Ten Medel? Dan is het spelen op rating juist iets voor jou! Hierdoor speel je leuke potjes tegen andere beginners, twijfel dus niet en schrijf je in!

50+ toernooi
Dit jaar staat het 50+ toernooi weer op onze kalender! Deze wedstrijden worden doordeweeks overdag gespeeld. De finaledag en prijsuitreiking zijn op vrijdag 21 augustus. Ook het 50+ toernooi spelen we in poules en op actuele rating.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Zomercup brengt gezelligheid terug

Het was lang wachten, maar eindelijk kon er op Ten Medel weer voor de knikkers gespeeld worden. Al enkele weken was het weer mogelijk om vrij te spelen, maar de KNTLB stond nog geen open toernooien toe. Interne toernooien waren gelukkig wel toegestaan. In de vorm van...

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Ten Medel Zomercup

Beste leden, Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de...