Opening clubhuis

Van intelligente lockdown naar ‘ruimte met regels’

Goed nieuws!

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde regels te houden. De kans is groot dat er gehandhaafd wordt door de Gemeente.

Om het clubhuis te kunnen openen dient er ook een barbezetting aanwezig te zijn. Inmiddels heeft iedereen een uitnodiging gehad om in te schrijven voor de bardiensten. Heb je de uitnodiging niet gehad maar je vind het leuk om een bardienst te draaien volg dan onderstaande instructies.

Je kunt jezelf op verschillende manieren voor een bardienst inplannen:

 • ClubApp
  De eerste mogelijkheid is via de ClubApp. Als je bent ingelogd in de ClubApp kun je via Club > Diensten(boven in scherm) zowel de open als de toegewezen diensten van jouw vereniging inzien. Door op een open dienst te klikken, krijg je de mogelijkheid om jezelf in te plannen voor de dienst.
 • Mijn.knltb.club
  Een tweede mogelijkheid om in te schrijven voor bardiensten is via www.mijn.knltb.club. Je kunt de vereniging hier opzoeken en inloggen in de omgeving. Eenmaal ingelogd krijg je een overzicht van het aantal punten wat je dit seizoen dient te halen en al hebt gehaald. Achter een open dienst via de ‘Detail’ knop kan je deze dienst inplannen.
 • De derde mogelijk is via de link van de openstaande diensten (zie hieronder, let op: het is mogelijk dat een dienst inmiddels al is ingevuld).

Het is ook mogelijk om je bardiensten af te kopen, dan graag voor 19 juli € 50.- overmaken op rekening NL27RABO0149579292 t.n.v. L.T.V. Ten Medel Tiel o.v.v. “Afkopen bardienst”.

Mocht je nog vragen hebben dan kan je contact met ons opnemen via bar@tenmedel.nl

Groeten,
het bestuur
L.T.V. Ten Medel

Regels en voorwaarden

clubhuis en terras:

 • De tafels op het terras worden meer uit elkaar gezet, zodat minimaal 1,5 meter afstand tussen de tafels en personen wordt gegarandeerd. Aan de tafels komen maximaal 4 stoelen te staan.
 • In het clubhuis zijn alle barkrukken weggehaald en aan de tafels komen maximaal 4 stoelen te staan. De overige stoelen worden weggehaald. Zit het clubhuis vol, dan kan er ook niemand meer extra bij.
 •  De tafels, zowel binnen als buiten, krijgen nummers die corresponderen met de nummers van de tennisbaan. Onze leden reserveren een baan om te tennissen en kunnen daarna aan de tafel zitten die gekoppeld is aan het nummer van hun gereserveerde tennisbaan. Leden die dan nog aan deze tafel zitten, dienen te vertrekken. Zo kan iedereen na afloop aan een tafel zitten.  De leden kunnen maximaal één uur zitten, voordat de volgende leden van de baan komen. Is er nog een tafel vrij, dan kunnen de nieuw binnenkomende leden aan die vrije tafel gaan zitten, zodat andere leden nog niet hoeven te vertrekken.
 • De indeling van tafels en stoelen is zoals het gebruikt mag gaan worden. Laat deze indeling ook zo, daar hebben we over nagedacht en mag niet gewijzigd worden.
 • We zullen onze leden stimuleren om daar waar mogelijk op het terras te gaan zitten om het besmettingsrisico te minimaliseren.  Als leden drinken willen bestellen, kan dit worden gedaan door 1 persoon van de gereserveerde baan.  Bij de bar is op de grond met tape aangegeven waar mensen kunnen staan, zodat zij de 1,5 meter afstand regel nakomen.
 • In het clubhuis is eenrichtingsverkeer ingericht, zodat leden elkaar niet tegemoet lopen en de 1,5 meter afstand regel gewaarborgd blijft. De looproutes zijn ook op de vloer aangegeven door middel van tape in de vorm van pijlen.
 • Contant geld werd al nauwelijks meer aangenomen, maar zal nu helemaal niet meer worden aangenomen. Alléén pinnen is nog mogelijk.
 • Als leden naar huis gaan, nadat zij op het terras of binnen in het clubhuis hebben gezeten met een drankje, dan lopen zij met hun flesje en glas naar binnen. Zij vervolgen dan hun weg via looproute 2 (zie voor extra toelichting hieronder) en zetten het flesje in de krat bij de uitgang. Dit om te voorkomen dat de flesjes in meerdere handen zullen komen.

 

looproutes: 

Looproute 1, drinken halen (gele route) 
Wanneer mensen drinken willen halen, lopen zij via de hoofdingang van het terras naar binnen richting de bar. Daar bestellen zij hun drinken en de mensen van de bar zorgen voor het drinken (géén zelfservice). Na de betaling lopen de mensen links langs de bar en gaan via de bestuurskamer naar buiten. Vervolgens lopen de mensen de helling af om onderlangs om het terras heen te lopen. Dit om het tussen de tafels doorlopen van mensen te minimaliseren.

Looproute 2, naar het toilet en naar huis (rode route)
Als mensen naar het toilet moeten, dan kunnen zij die vanaf het terras benaderen door de terrasingang te nemen en via de tussendeur rechtstreeks naar het toilet te lopen. Na het toiletbezoek slaan de heren bij het uitkomen van het toilet rechtsaf en de dames linksaf naar de hoofdingang van het gebouw. De hoofdingang dient  in deze situatie als uitgang. Deze richting dient altijd aangehouden te worden, ook als men weer terug wil keren naar zijn of haar tafel. Vanaf deze ‘uitgang’ kunnen zij via de al gangbare looproute om het gebouw heen om zo weer terug te komen bij de tafel.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...