Ten Medel Zomercup

We blijven in beweging

Zomercup

Beste leden,

Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de Activiteitencommissie exclusief voor de leden van Ten Medel: de TM-Zomercup!

Wat is de bedoeling?

– Datum: 6 t/m 31 juli

– Heren- en damesdubbels; ingedeeld op actuele rating in poules (met evt. afvalschema daarna)

– Je schrijft je in als duo. Graag zien we van beide spelers een inschrijving tegemoet, zoals je gewend bent bij een regulier toernooi.

– 3 avonden per week -> maandag, woensdag, vrijdag. Je speelt op 1 of 2 van deze avonden, afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

– Spelen om 2 gewonnen sets. Supertiebreak in 3e set. Een volwaardige wedstrijd dus!

– 2 blokken per baan. 19u-20:45u en 20:45u-22:30u. Hierdoor hebben jullie genoeg tijd om in te slaan, de wedstrijd te spelen en de baan volgens de regels direct te verlaten.

– Is de tijd om voordat de wedstrijd afgelopen is? Het team dat voorstaat in sets of supertiebreakpunten, wint.

– Wedstrijd afgelopen voordat de tijd om is? Speel lekker door, de baan is voor jullie.

– Onthoud de score goed, want de scorebordjes mogen nog niet de baan op.

– Je mailt de uitslag door aan activiteiten@tenmedel.nl

– Vanzelfsprekend gelden alle coronaprotocollen ook voor onze activiteit

 

Let op!: omdat we niet zoveel speling hebben in de planning als bij een regulier toernooi, vragen we jullie om zelf een vervanger te regelen als je niet kan. Het is daarom niet mogelijk verhinderingen op te geven. Probeer wel een vervanger te zoeken van ongeveer jouw niveau. Mocht dit echt niet lukken, neem dan tijdig contact op via de mail.

Schrijf je in tot uiterlijk 1 juli via https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=EF5C2A6E-C214-4212-94B2-88BA941A28C2.

Wij zetten daarna zo snel mogelijk de gehele planning online.

Heb je training op één van de avonden? Geef dat door in de opmerkingen.

Wij hopen jullie binnenkort te zien! En bij vragen: activiteiten@tenmedel.nl.

Sportieve groetjes,

De AC

Ria, Jeroen, Elles, Nordin, Gijs en Roy

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Corona (update 21 mei)

UPDATE: Vanaf 21 mei is dubbelen met niet-huisgenoten toegestaan, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterregel. Samenvatting: mag ik al vrij gaan tennissen? Ja, vanaf 13 mei is vrij tennissen toegestaan. Reserveer een baan van te voren via de KNLTB ClubApp en volg...

Park gesloten? Oefen thuis!

Hier zie je hoe de andere toppers het aanpakken! Die andere twee grootmeesters oefenen liever met iemand anders, een geïmproviseerd stoelennet of rackets uit het keukenkastje.Helaas zit Nederland nog op slot en moeten we nog even wachten voordat we weer de baan op...