Coronavirus

Versoepeling vanaf 11 mei

Corona-update 21 mei

UPDATE: Vanaf 21 mei is dubbelen met niet-huisgenoten toegestaan, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterregel.

Samenvatting: mag ik al vrij gaan tennissen? Ja, vanaf 13 mei is vrij tennissen toegestaan. Reserveer een baan van te voren via de KNLTB ClubApp en volg het Protocol. Regels verschillen per leeftijdscategorie.

We hebben goed nieuws. Als bestuur hebben we toestemming van de gemeente ontvangen op het ingestuurde protocol. Vanaf woensdag 13 mei mogen we op basis van dit protocol weer gaan vrij tennissen en de senioren mogen ook weer gaan lessen (voor de lessen neemt Dennis contact met je op).

We doen dan ook een dringend beroep op jou om je aan het protocol te houden (zie bijlage). De kans is groot dat er gehandhaafd wordt door de gemeente. Dat wil zeggen dat als er niet gehouden wordt aan de regels, er een boete kan volgen voor de speler, de trainer en de vereniging. De boete is voor de speler 400 euro en voor de vereniging 4000 euro, die zullen wij dan ook direct verhalen op de veroorzaker. Zorg ook dat je je kan identificeren als er daadwerkelijk een controle komt.

Maandag 11 mei is al gestart met de jeugdtrainingen. Voor de jeugdtrainingen doen wij als bestuur dan ook een dringend beroep op een ieder om zich te houden aan de regels zoals vermeld in het Protocol.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij je via de KNLTB ClubApp en via de mail op de hoogte.

Veel tennisplezier!

Het Bestuur

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Ten Medel Zomercup

Beste leden, Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de...

Park gesloten? Oefen thuis!

Hier zie je hoe de andere toppers het aanpakken! Die andere twee grootmeesters oefenen liever met iemand anders, een geïmproviseerd stoelennet of rackets uit het keukenkastje.Helaas zit Nederland nog op slot en moeten we nog even wachten voordat we weer de baan op...