Coronavirus

Versoepeling vanaf 11 mei

Corona-update 21 mei

UPDATE: Vanaf 21 mei is dubbelen met niet-huisgenoten toegestaan, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterregel.

Samenvatting: mag ik al vrij gaan tennissen? Ja, vanaf 13 mei is vrij tennissen toegestaan. Reserveer een baan van te voren via de KNLTB ClubApp en volg het Protocol. Regels verschillen per leeftijdscategorie.

We hebben goed nieuws. Als bestuur hebben we toestemming van de gemeente ontvangen op het ingestuurde protocol. Vanaf woensdag 13 mei mogen we op basis van dit protocol weer gaan vrij tennissen en de senioren mogen ook weer gaan lessen (voor de lessen neemt Dennis contact met je op).

We doen dan ook een dringend beroep op jou om je aan het protocol te houden (zie bijlage). De kans is groot dat er gehandhaafd wordt door de gemeente. Dat wil zeggen dat als er niet gehouden wordt aan de regels, er een boete kan volgen voor de speler, de trainer en de vereniging. De boete is voor de speler 400 euro en voor de vereniging 4000 euro, die zullen wij dan ook direct verhalen op de veroorzaker. Zorg ook dat je je kan identificeren als er daadwerkelijk een controle komt.

Maandag 11 mei is al gestart met de jeugdtrainingen. Voor de jeugdtrainingen doen wij als bestuur dan ook een dringend beroep op een ieder om zich te houden aan de regels zoals vermeld in het Protocol.

Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn houden wij je via de KNLTB ClubApp en via de mail op de hoogte.

Veel tennisplezier!

Het Bestuur

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...

Ten Medel Open 2021

Wat waren er dit jaar weer veel spelers en supporters! Samen hebben wij er andermaal een geweldig toernooi van gemaakt🙌🏻 Gelukkig was het mogelijk om het toernooi met een klein aantal coronaregels te organiseren, laten wij hopen dat volgend jaar alles weer normaal kan...

Zomercup 2021

Nu het voorjaar, net zoals vorig jaar, vooral bestond uit geannuleerde toernooien, vond de Activiteitencommissie het tijd om het succes van de Zomercup 2020 een vervolg te geven. Dit keer een iets verkorte versie om niet te botsen met de open toernooien van...