Park gesloten?

Oefen thuis met deze tips!

Blijf in beweging

Helaas zit Nederland nog op slot en moeten we nog even wachten voordat we weer de baan op mogen. Maar met een beetje improvisatie kun je jouw skills blijven oefenen rondom je huis. Ook de profs mogen voorlopig nog niet het huis uit en daarom hebben zij op social media wat tips gegeven.

Roland Garros is uitgesteld, Wimbledon afgelast. Dat weerhoudt de meester zelf er niet van om zijn reactievermogen en balcontrole te oefenen:

En als je geen zin hebt om je racket of koekenpan af te stoffen, dan kun je altijd nog trainen als de kleine Messi.
View this post on Instagram

@adidas 😃💪🏻 #HomeTeam #CreadoConAdidas

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Zomercup brengt gezelligheid terug

Het was lang wachten, maar eindelijk kon er op Ten Medel weer voor de knikkers gespeeld worden. Al enkele weken was het weer mogelijk om vrij te spelen, maar de KNTLB stond nog geen open toernooien toe. Interne toernooien waren gelukkig wel toegestaan. In de vorm van...

TMO gaat door

Beste leden, Het hoge woord is er uit! Door de versoepeling van de maatregelen door de overheid mogen wij, binnen de nog geldende regels, het Ten Medel Open (TMO) dit jaar toch weer organiseren! Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! TMO 2020 wordt...

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...