Park gesloten?

Oefen thuis met deze tips!

Blijf in beweging

Helaas zit Nederland nog op slot en moeten we nog even wachten voordat we weer de baan op mogen. Maar met een beetje improvisatie kun je jouw skills blijven oefenen rondom je huis. Ook de profs mogen voorlopig nog niet het huis uit en daarom hebben zij op social media wat tips gegeven.

Roland Garros is uitgesteld, Wimbledon afgelast. Dat weerhoudt de meester zelf er niet van om zijn reactievermogen en balcontrole te oefenen:

En als je geen zin hebt om je racket of koekenpan af te stoffen, dan kun je altijd nog trainen als de kleine Messi.
View this post on Instagram

@adidas 😃💪🏻 #HomeTeam #CreadoConAdidas

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Ten Medel Zomercup

Beste leden, Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de...

Corona (update 21 mei)

UPDATE: Vanaf 21 mei is dubbelen met niet-huisgenoten toegestaan, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterregel. Samenvatting: mag ik al vrij gaan tennissen? Ja, vanaf 13 mei is vrij tennissen toegestaan. Reserveer een baan van te voren via de KNLTB ClubApp en volg...