Een najaar vol activiteiten!

De winter staat voor de deur

Activiteiten

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit:

LUNO versus Ten Medel
Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande klassieker plaats. Nu al wordt er gesproken over el Clásico, de lokale Lavercup of Betuwebattle. Ten Medel gaat het gevecht aan met LUNO Tennis Maurik in een thuis- en uitwedstrijd. Het gaat om heren- en damesdubbels. LUNO heeft op 17 november de eer om als eerste gastheer te zijn. Wil jij de eer van onze club verdedigen en je zondag gezellig doorkomen? Schrijf je dan individueel of als duo in via:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=921A5B90-B46F-44B1-A027-2F46310B87E4.

Let op, de inschrijving sluit op 3 november! In maart 2020 zal Ten Medel de thuiswedstrijd organiseren.

Najaarsbokaal
Zoals elk jaar organiseert de AC vier vrijdagavonden vol vermaak en sportiviteit. Op 8, 22, 29 november en 13 december is het namelijk tijd voor de Najaarsbokaal! Stel een heren- of damesteam samen, verzin een originele teamnaam en stuur deze gegevens met de speelsterktes van de spelers naar activiteiten@tenmedel.nl. Per avond speel je twee wedstrijden van 45 minuten. De eerste rond start rond 19:15 en de laatste ronde is uiterlijk 23:00 afgelopen.

Snertdag
Voor onze meest ervaren leden (50+) is er de winterse snertdag. Een gezellig potje tennis, met na afloop een heerlijke zelfgemaakte kom soep. Inschrijven kost 5 euro per persoon. De mail voor het inschrijven volgt.

Pubquiz
Na het succes van de eerste Ten Medel Pubquiz afgelopen januari volgt op 25 januari 2020 de tweede editie. Wie weet het meest over de profs? Wie kent muziek van 60s tot 00s? Je komt erachter in de Ten Medel Pubquiz! Informatie over inschrijving volgt!

PS: Kom jij onze commissie versterken? Wij zoeken nog naar enthousiaste leden om mee te helpen in de organisatie!

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Corona (update 21 mei)

UPDATE: Vanaf 21 mei is dubbelen met niet-huisgenoten toegestaan, uiteraard met inachtneming van de 1,5-meterregel. Samenvatting: mag ik al vrij gaan tennissen? Ja, vanaf 13 mei is vrij tennissen toegestaan. Reserveer een baan van te voren via de KNLTB ClubApp en volg...

Park gesloten? Oefen thuis!

Hier zie je hoe de andere toppers het aanpakken! Die andere twee grootmeesters oefenen liever met iemand anders, een geïmproviseerd stoelennet of rackets uit het keukenkastje.Helaas zit Nederland nog op slot en moeten we nog even wachten voordat we weer de baan op...

Corona Virus

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft meegekregen zijn er vandaag extra maatregelen genomen tegen het Corona-virus. Het bestuur volgt het advies van de overheid, het NOC*NSF en de KNLTB. Het tennispark is tot 6 april 2020 gesloten. Kom dus niet naar het tennispark. Via de...