Een najaar vol activiteiten!

De winter staat voor de deur

Activiteiten

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit:

LUNO versus Ten Medel
Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande klassieker plaats. Nu al wordt er gesproken over el Clásico, de lokale Lavercup of Betuwebattle. Ten Medel gaat het gevecht aan met LUNO Tennis Maurik in een thuis- en uitwedstrijd. Het gaat om heren- en damesdubbels. LUNO heeft op 17 november de eer om als eerste gastheer te zijn. Wil jij de eer van onze club verdedigen en je zondag gezellig doorkomen? Schrijf je dan individueel of als duo in via:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=921A5B90-B46F-44B1-A027-2F46310B87E4.

Let op, de inschrijving sluit op 3 november! In maart 2020 zal Ten Medel de thuiswedstrijd organiseren.

Najaarsbokaal
Zoals elk jaar organiseert de AC vier vrijdagavonden vol vermaak en sportiviteit. Op 8, 22, 29 november en 13 december is het namelijk tijd voor de Najaarsbokaal! Stel een heren- of damesteam samen, verzin een originele teamnaam en stuur deze gegevens met de speelsterktes van de spelers naar activiteiten@tenmedel.nl. Per avond speel je twee wedstrijden van 45 minuten. De eerste rond start rond 19:15 en de laatste ronde is uiterlijk 23:00 afgelopen.

Snertdag
Voor onze meest ervaren leden (50+) is er de winterse snertdag. Een gezellig potje tennis, met na afloop een heerlijke zelfgemaakte kom soep. Inschrijven kost 5 euro per persoon. De mail voor het inschrijven volgt.

Pubquiz
Na het succes van de eerste Ten Medel Pubquiz afgelopen januari volgt op 25 januari 2020 de tweede editie. Wie weet het meest over de profs? Wie kent muziek van 60s tot 00s? Je komt erachter in de Ten Medel Pubquiz! Informatie over inschrijving volgt!

PS: Kom jij onze commissie versterken? Wij zoeken nog naar enthousiaste leden om mee te helpen in de organisatie!

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...