Een najaar vol activiteiten!

De winter staat voor de deur

Activiteiten

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit:

LUNO versus Ten Medel
Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande klassieker plaats. Nu al wordt er gesproken over el Clásico, de lokale Lavercup of Betuwebattle. Ten Medel gaat het gevecht aan met LUNO Tennis Maurik in een thuis- en uitwedstrijd. Het gaat om heren- en damesdubbels. LUNO heeft op 17 november de eer om als eerste gastheer te zijn. Wil jij de eer van onze club verdedigen en je zondag gezellig doorkomen? Schrijf je dan individueel of als duo in via:

https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=921A5B90-B46F-44B1-A027-2F46310B87E4.

Let op, de inschrijving sluit op 3 november! In maart 2020 zal Ten Medel de thuiswedstrijd organiseren.

Najaarsbokaal
Zoals elk jaar organiseert de AC vier vrijdagavonden vol vermaak en sportiviteit. Op 8, 22, 29 november en 13 december is het namelijk tijd voor de Najaarsbokaal! Stel een heren- of damesteam samen, verzin een originele teamnaam en stuur deze gegevens met de speelsterktes van de spelers naar activiteiten@tenmedel.nl. Per avond speel je twee wedstrijden van 45 minuten. De eerste rond start rond 19:15 en de laatste ronde is uiterlijk 23:00 afgelopen.

Snertdag
Voor onze meest ervaren leden (50+) is er de winterse snertdag. Een gezellig potje tennis, met na afloop een heerlijke zelfgemaakte kom soep. Inschrijven kost 5 euro per persoon. De mail voor het inschrijven volgt.

Pubquiz
Na het succes van de eerste Ten Medel Pubquiz afgelopen januari volgt op 25 januari 2020 de tweede editie. Wie weet het meest over de profs? Wie kent muziek van 60s tot 00s? Je komt erachter in de Ten Medel Pubquiz! Informatie over inschrijving volgt!

PS: Kom jij onze commissie versterken? Wij zoeken nog naar enthousiaste leden om mee te helpen in de organisatie!

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...

Clubkampioenschappen

Een kleine twee weken geleden hebben we met een gezellig buffet de clubkampioenschappen afgesloten. Waar we in de eerste dagen te maken hadden met veel wind, hebben we in een heerlijk voorjaarszonnetje de finalewedstrijden kunnen afwerken.Tussen de leuke en spannende...