Voorjaarscompetitie 2019

De zomer staat voor de deur

Voorjaarscompetitie

Leer onze competitieteams beter kennen!

De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor gezelligheid? Een aantal teams vertellen jullie er graag meer over:

Heren dubbel 1 35+ op Vrijdag

Gemengd 1 11-17 op Zaterdag

Dames Dubbel 1 op Dinsdag

De Heren 2 op Zaterdag

De Heren 4 op Zaterdag

Dames 1 op Zaterdag

Dames 2 op Vrijdag

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Zelf doen

Onze kleindochter is een lief kind, behalve als je haar ongevraagd een handje wil helpen. “Zelf doen!” is dan haar kreet en je mag pas helpen als het haar echt niet lukt. Daar moest ik afgelopen jaar vaak aan denken op vrijdagmorgen terwijl ik mijn trekkerrondjes...

Een najaar vol activiteiten!

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit: LUNO versus Ten Medel Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...