Voorjaarscompetitie 2019

De zomer staat voor de deur

Voorjaarscompetitie

Leer onze competitieteams beter kennen!

De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor gezelligheid? Een aantal teams vertellen jullie er graag meer over:

Heren dubbel 1 35+ op Vrijdag

Gemengd 1 11-17 op Zaterdag

Dames Dubbel 1 op Dinsdag

De Heren 2 op Zaterdag

De Heren 4 op Zaterdag

Dames 1 op Zaterdag

Dames 2 op Vrijdag

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...

Clubkampioenschappen

Een kleine twee weken geleden hebben we met een gezellig buffet de clubkampioenschappen afgesloten. Waar we in de eerste dagen te maken hadden met veel wind, hebben we in een heerlijk voorjaarszonnetje de finalewedstrijden kunnen afwerken.Tussen de leuke en spannende...

Park onderhoud

Begin maart was het weer zo ver: de mannen van de parkcommissie starten met het onderhoud van ons mooie tennispark! Tennisbanen vegen, heggen knippen, spandoeken recht hangen, grasmaaien, netten op de juiste hoogte stellen, en ga zo maar door. Zoals jullie op de...