Voorjaarscompetitie 2019

De zomer staat voor de deur

Voorjaarscompetitie

Leer onze competitieteams beter kennen!

De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor gezelligheid? Een aantal teams vertellen jullie er graag meer over:

Heren dubbel 1 35+ op Vrijdag

Gemengd 1 11-17 op Zaterdag

Dames Dubbel 1 op Dinsdag

De Heren 2 op Zaterdag

De Heren 4 op Zaterdag

Dames 1 op Zaterdag

Dames 2 op Vrijdag

 

 

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Ten Medel Pubquiz

Beste whizzkids en bollebozen van Ten Medel, De laatste keer was vlak voordat het c-woord het land binnentrok, maar dankzij alle versoepelingen is het binnenkort weer tijd voor de enige echte Ten Medel Pubquiz! Op zaterdag 2 april zijn jullie van harte welkom in het...

Nieuw jaar

Goede voornemens! Meer bewegen, meer water drinken. Bij voorkeur goed koud water met graan, hop en gist. Dat moet nog even wachten want de kantine is helaas tot 14 januari gesloten, maar lekker buiten tennissen kan! Let wel op de geldende regels. Zo is tot...

Maatregelen 28 november

Het aantal coronabesmettingen is hard gestegen en de druk op de zorg neemt verder toe. Het kabinet heeft daarom besloten dat extra maatregelen nodig zijn om de verspreiding van het coronavirus onder controle te krijgen. Vanaf zondag 28 november geldt een...