Park Onderhoud

De vrijwilligers die elke week ons park tip top in orde maken!

Parkcommissie

Begin maart was het weer zo ver: de mannen van de parkcommissie starten met het onderhoud van ons mooie tennispark!

Tennisbanen vegen, heggen knippen, spandoeken recht hangen, grasmaaien, netten op de juiste hoogte stellen, en ga zo maar door. Zoals jullie op de sfeerbeelden kunnen zien, was het een zonnige start dit jaar, maar ook de aankomende maanden zullen zij weer iedere vrijdag hun handen uit de mouwen steken om de rest van de leden een schoon en netjes tennispark te bezorgen.

Het harde werken wordt uiteraard beloond met een gezellige afsluiting onder het genot van een lekker bakje koffie en heerlijke gevulde koeken.

Meer nieuws

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

TMO gaat door

Beste leden, Het hoge woord is er uit! Door de versoepeling van de maatregelen door de overheid mogen wij, binnen de nog geldende regels, het Ten Medel Open (TMO) dit jaar toch weer organiseren! Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! TMO 2020 wordt...

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Ten Medel Zomercup

Beste leden, Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de...