Club kampioen schappen

De onderlinge strijd van het jaar

Geslaagde week!

Een kleine twee weken geleden hebben we met een gezellig buffet de clubkampioenschappen afgesloten. Waar we in de eerste dagen te maken hadden met veel wind, hebben we in een heerlijk voorjaarszonnetje de finalewedstrijden kunnen afwerken.
Tussen de leuke en spannende wedstrijden door heeft ook het toernooi voor de jeugd én voor de 50+ plaatsgevonden. Wat ons betreft was dit een erg leuke mix van wedstrijden en we hopen dit het komende jaar voort te kunnen zetten.
Net als vorig jaar waren er, naast trouwe sponsoren WB Assurantiën, Sport-Inn Tiel en GEJO Cycleworld (jeugd) weer veel lokale bedrijven die bijgedragen hebben aan de loterij. We kunnen dan ook met trots zeggen dat dit wederom een succes was.
Wij maken tijdelijk plaats voor de andere commissies en zien jullie graag volgend jaar terug bij de clubkampioenschappen!

Namens de CKS-commissie.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Een najaar vol activiteiten!

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit: LUNO versus Ten Medel Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande...

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...