Leden Vergadering

Hoe staan we ervoor?

ALV

Op donderdag 7 maart jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Het was een enerverende avond met een hoop veranderingen.

Nadat het jaar 2018 qua activiteiten en bijzonderheden was toegelicht en de financiën door de penningmeester werden gepresenteerd, was het tijd voor de bestuursverkiezingen.

Tijdens de vorige ALV was besloten om met 5 bestuursleden door te gaan in 2019. Aangezien het huidige bestuur uit 6 leden bestond en er 3 leden aftredend en niet herkiesbaar waren, moesten er 2 nieuwe bestuursleden aantreden. Tonni Stam had zich voorafgaand aan de vergadering al aangemeld en werd door ALV aangenomen. Tijdens de vergadering meldde Wilco van Gelderen zich aan en werd vervolgens door de vergadering aangenomen.

Het nieuwe bestuur bestaat dus nu uit Jacqueline Schoots, Henk van Overbeek, Gerrie van Overbeek, Tonni Stam en Wilco van Gelderen.

Door de penningmeester werd een nieuw fenomeen geïntroduceerd, namelijk de Blauwtjesclub. Een sponsorprogramma waarbij de leden, geheel vrijwillig, een jaarlijkse bijdrage doen van € 20,00 die gebruikt zal gaan worden voor een vooraf bepaald doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materiaal, activiteiten en parkonderhoud. De vergadering stemde in met dit voorstel en besloot dat de ALV jaarlijks bepaald voor welk doel de bijdragen zijn bestemd. Voor 2019 werd besloten om de zitbanken langs de tennisbanen te vernieuwen.

Een speciaal item was voor deze vergadering ingeruimd voor de communicatie commissie, namelijk de lancering van onze vernieuwde website. De vergadering kreeg toelichting over het idee achter de website. Vervolgens werd de website natuurlijk in beeld gebracht. De leden waren uitermate enthousiast en het bestuur bedankte de communicatie commissie voor hun inzet. Wel benadrukte de communicatie commissie dat de leden voldoende input moeten leveren om de website up-to-date te houden. 

De vergadering werd na een dankwoord van de voorzitter afgesloten met een drankje.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Een najaar vol activiteiten!

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit: LUNO versus Ten Medel Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande...

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...