Leden Vergadering

Hoe staan we ervoor?

ALV

Op donderdag 7 maart jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Het was een enerverende avond met een hoop veranderingen.

Nadat het jaar 2018 qua activiteiten en bijzonderheden was toegelicht en de financiën door de penningmeester werden gepresenteerd, was het tijd voor de bestuursverkiezingen.

Tijdens de vorige ALV was besloten om met 5 bestuursleden door te gaan in 2019. Aangezien het huidige bestuur uit 6 leden bestond en er 3 leden aftredend en niet herkiesbaar waren, moesten er 2 nieuwe bestuursleden aantreden. Tonni Stam had zich voorafgaand aan de vergadering al aangemeld en werd door ALV aangenomen. Tijdens de vergadering meldde Wilco van Gelderen zich aan en werd vervolgens door de vergadering aangenomen.

Het nieuwe bestuur bestaat dus nu uit Jacqueline Schoots, Henk van Overbeek, Gerrie van Overbeek, Tonni Stam en Wilco van Gelderen.

Door de penningmeester werd een nieuw fenomeen geïntroduceerd, namelijk de Blauwtjesclub. Een sponsorprogramma waarbij de leden, geheel vrijwillig, een jaarlijkse bijdrage doen van € 20,00 die gebruikt zal gaan worden voor een vooraf bepaald doel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan materiaal, activiteiten en parkonderhoud. De vergadering stemde in met dit voorstel en besloot dat de ALV jaarlijks bepaald voor welk doel de bijdragen zijn bestemd. Voor 2019 werd besloten om de zitbanken langs de tennisbanen te vernieuwen.

Een speciaal item was voor deze vergadering ingeruimd voor de communicatie commissie, namelijk de lancering van onze vernieuwde website. De vergadering kreeg toelichting over het idee achter de website. Vervolgens werd de website natuurlijk in beeld gebracht. De leden waren uitermate enthousiast en het bestuur bedankte de communicatie commissie voor hun inzet. Wel benadrukte de communicatie commissie dat de leden voldoende input moeten leveren om de website up-to-date te houden. 

De vergadering werd na een dankwoord van de voorzitter afgesloten met een drankje.

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Park onderhoud

Begin maart was het weer zo ver: de mannen van de parkcommissie starten met het onderhoud van ons mooie tennispark! Tennisbanen vegen, heggen knippen, spandoeken recht hangen, grasmaaien, netten op de juiste hoogte stellen, en ga zo maar door. Zoals jullie op de...

Clubkampioenschappen

De inschrijving is verlengd t/m 5 maart! Laat zien wie de baas is op het park, de koning van baan 6 of de onbetwiste tijger van de bar. Het seizoen staat voor de deur en een van de eerste toernooien is gelijk onze eigen clubkampioenschappen! Kortom zorg dat je er op...

Nieuwjaarsborrel

Zondag 6 januari was het weer tijd voor de altijd gezellige nieuwjaarsborrel. Om 16.00u druppelde iedereen langzaam binnen en beloofde het een gezellige middag te worden. De hapjes werden verzorgd door Yvonne die ook dit keer weer om te smullen waren. Na de speech van...