Nieuwjaars borrel

Een gezellige start van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsborrel

Zondag 6 januari was het weer tijd voor de altijd gezellige nieuwjaarsborrel. Om 16.00u druppelde iedereen langzaam binnen en beloofde het een gezellige middag te worden.

De hapjes werden verzorgd door Yvonne die ook dit keer weer om te smullen waren. Na de speech van onze voorzitter Jacqueline kon er getoast worden op het nieuwe jaar. 2018 heeft een hoop goeds gebracht voor de club met name het TMO toernooi, een nog betere bar omzet dan verwacht én als klap op de vuurpijl de eerste baansponsoring! Trainer van de club Dennis van de Burgh is de gloednieuwe sponsor van baan 6, die vanaf nu door het leven zal gaan als baan DTT +.

Tijdens de borrel hebben Dennis, Jacqueline en penningmeester Henk hun handtekeningen gezet onder het contract. De overige vijf banen zijn ook op zoek naar een sponsor, dus mocht je geïnteresseerd zijn en hier meer informatie over willen ontvangen, bekijk dan de sponsorpagina op deze website.

De nieuwjaarsborrel was ook dit jaar weer een succes en we kunnen niet wachten op wat dit nieuwe jaar gaat brengen voor de club!

Gelukkig nieuwjaar!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Een najaar vol activiteiten!

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit: LUNO versus Ten Medel Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande...

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...