Nieuwjaars borrel

Een gezellige start van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsborrel

Zondag 6 januari was het weer tijd voor de altijd gezellige nieuwjaarsborrel. Om 16.00u druppelde iedereen langzaam binnen en beloofde het een gezellige middag te worden.

De hapjes werden verzorgd door Yvonne die ook dit keer weer om te smullen waren. Na de speech van onze voorzitter Jacqueline kon er getoast worden op het nieuwe jaar. 2018 heeft een hoop goeds gebracht voor de club met name het TMO toernooi, een nog betere bar omzet dan verwacht én als klap op de vuurpijl de eerste baansponsoring! Trainer van de club Dennis van de Burgh is de gloednieuwe sponsor van baan 6, die vanaf nu door het leven zal gaan als baan DTT +.

Tijdens de borrel hebben Dennis, Jacqueline en penningmeester Henk hun handtekeningen gezet onder het contract. De overige vijf banen zijn ook op zoek naar een sponsor, dus mocht je geïnteresseerd zijn en hier meer informatie over willen ontvangen, bekijk dan de sponsorpagina op deze website.

De nieuwjaarsborrel was ook dit jaar weer een succes en we kunnen niet wachten op wat dit nieuwe jaar gaat brengen voor de club!

Gelukkig nieuwjaar!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Park onderhoud

Begin maart was het weer zo ver: de mannen van de parkcommissie starten met het onderhoud van ons mooie tennispark! Tennisbanen vegen, heggen knippen, spandoeken recht hangen, grasmaaien, netten op de juiste hoogte stellen, en ga zo maar door. Zoals jullie op de...

ALV

Op donderdag 7 maart jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Het was een enerverende avond met een hoop veranderingen. Nadat het jaar 2018 qua activiteiten en bijzonderheden was toegelicht en de financiën door de penningmeester werden...

Clubkampioenschappen

De inschrijving is verlengd t/m 5 maart! Laat zien wie de baas is op het park, de koning van baan 6 of de onbetwiste tijger van de bar. Het seizoen staat voor de deur en een van de eerste toernooien is gelijk onze eigen clubkampioenschappen! Kortom zorg dat je er op...