Nieuwjaars borrel

Een gezellige start van het nieuwe jaar!

Nieuwjaarsborrel

Zondag 6 januari was het weer tijd voor de altijd gezellige nieuwjaarsborrel. Om 16.00u druppelde iedereen langzaam binnen en beloofde het een gezellige middag te worden.

De hapjes werden verzorgd door Yvonne die ook dit keer weer om te smullen waren. Na de speech van onze voorzitter Jacqueline kon er getoast worden op het nieuwe jaar. 2018 heeft een hoop goeds gebracht voor de club met name het TMO toernooi, een nog betere bar omzet dan verwacht én als klap op de vuurpijl de eerste baansponsoring! Trainer van de club Dennis van de Burgh is de gloednieuwe sponsor van baan 6, die vanaf nu door het leven zal gaan als baan DTT +.

Tijdens de borrel hebben Dennis, Jacqueline en penningmeester Henk hun handtekeningen gezet onder het contract. De overige vijf banen zijn ook op zoek naar een sponsor, dus mocht je geïnteresseerd zijn en hier meer informatie over willen ontvangen, bekijk dan de sponsorpagina op deze website.

De nieuwjaarsborrel was ook dit jaar weer een succes en we kunnen niet wachten op wat dit nieuwe jaar gaat brengen voor de club!

Gelukkig nieuwjaar!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

TMO gaat door

Beste leden, Het hoge woord is er uit! Door de versoepeling van de maatregelen door de overheid mogen wij, binnen de nog geldende regels, het Ten Medel Open (TMO) dit jaar toch weer organiseren! Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij! TMO 2020 wordt...

Opening clubhuis

Wij hebben goed nieuws. Vanaf vandaag mag het clubhuis en het terras weer open. We dienen ons wel te houden aan een aantal regels en voorwaarden. Deze vind je onder aan de tekst. Als bestuur doen we wederom een dringend beroep op iedereen om zich aan de genoemde...

Ten Medel Zomercup

Beste leden, Het 1,5-metertennis verloopt goed en de banen zijn druk bezet. Helaas moeten we nog wel toernooien en competities missen, maar niet getreurd! Interne competities zijn toegestaan volgens de richtlijnen van de KNLTB en daarom presenteert de...