Pubquiz

De jaarlijkste tq test van Ten Medel!

Pubquiz bij Ten Medel

Wat moet je je daar toch precies bij voorstellen…?

We melden ons aan onder de naam: Quiz ’t wel en hadden een ietwat groot team van 7 man! Harrie Koopmans, Diana van Rooijen, Dorina Benedictus, Dennis Versteeg, Dewi de Wildt, Jeroen van de Pol en ikzelf (Madelon van de Pol).

Zeer divers op meerdere fronten, maar vooral erg gezellig!

Mijn broer Jeroen als enige niet tennisser, hoopte dat er niet te veel tennisvragen in zouden zitten. Ze trapten af met een fotoronde van toptennissers… goed begin! Gelukkig kon hij wel losgaan op de muziek ronde.

Vanwege het gemêleerde gezelschap kon iedereen een steentje bijdragen en ons uiteindelijk naar de overwinning slepen.

De Quizmasters Jeroen van Overbeek en Nordin Coenhein gaven een goede presentatie en zagen er ook nog eens top uit! Al met al was het voor ons een geslaagde eerste PubQuiz, op naar de volgende!

Groetjes Quiz ’t wel!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Najaarsbokaal 2022

Beste leden van Ten Medel, Het heeft even geduurd, maar…de Najaarsbokaal gaat dit jaar door! Na drie jaar afwezigheid is het eindelijk weer tijd om de koudere vrijdagavonden op Ten Medel winters gezellig te maken. Voor alle nieuwe leden en zij die na zoveel jaren even...

Inschrijving TMO geopend!

De toernooien zijn weer begonnen en in dat lijstje mogen wij ook zeker niet ontbreken!TMO 2022 wordt gespeeld van 18 tot en met 28 augustus. Je kunt je inschrijven tot en met zondag 7 augustus. De eerste paar inschrijvingen zijn al binnen dus zorg dat je er snel bij...