Pubquiz

De jaarlijkste tq test van Ten Medel!

Pubquiz bij Ten Medel

Wat moet je je daar toch precies bij voorstellen…?

We melden ons aan onder de naam: Quiz ’t wel en hadden een ietwat groot team van 7 man! Harrie Koopmans, Diana van Rooijen, Dorina Benedictus, Dennis Versteeg, Dewi de Wildt, Jeroen van de Pol en ikzelf (Madelon van de Pol).

Zeer divers op meerdere fronten, maar vooral erg gezellig!

Mijn broer Jeroen als enige niet tennisser, hoopte dat er niet te veel tennisvragen in zouden zitten. Ze trapten af met een fotoronde van toptennissers… goed begin! Gelukkig kon hij wel losgaan op de muziek ronde.

Vanwege het gemêleerde gezelschap kon iedereen een steentje bijdragen en ons uiteindelijk naar de overwinning slepen.

De Quizmasters Jeroen van Overbeek en Nordin Coenhein gaven een goede presentatie en zagen er ook nog eens top uit! Al met al was het voor ons een geslaagde eerste PubQuiz, op naar de volgende!

Groetjes Quiz ’t wel!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...

We mogen weer!

Column door: Roy van Setten   Elk jaar in januari bekruipt mij een gevoel van jaloezie. Jaloezie naar al die professionele spelers in Melbourne die op de Australian Open hun kunsten vertonen. Natuurlijk is alleen al dat talent jaloersmakend, maar de omstandigheden...

Clubkampioenschappen

Een kleine twee weken geleden hebben we met een gezellig buffet de clubkampioenschappen afgesloten. Waar we in de eerste dagen te maken hadden met veel wind, hebben we in een heerlijk voorjaarszonnetje de finalewedstrijden kunnen afwerken.Tussen de leuke en spannende...