Pubquiz

De jaarlijkste tq test van Ten Medel!

Pubquiz bij Ten Medel

Wat moet je je daar toch precies bij voorstellen…?

We melden ons aan onder de naam: Quiz ’t wel en hadden een ietwat groot team van 7 man! Harrie Koopmans, Diana van Rooijen, Dorina Benedictus, Dennis Versteeg, Dewi de Wildt, Jeroen van de Pol en ikzelf (Madelon van de Pol).

Zeer divers op meerdere fronten, maar vooral erg gezellig!

Mijn broer Jeroen als enige niet tennisser, hoopte dat er niet te veel tennisvragen in zouden zitten. Ze trapten af met een fotoronde van toptennissers… goed begin! Gelukkig kon hij wel losgaan op de muziek ronde.

Vanwege het gemêleerde gezelschap kon iedereen een steentje bijdragen en ons uiteindelijk naar de overwinning slepen.

De Quizmasters Jeroen van Overbeek en Nordin Coenhein gaven een goede presentatie en zagen er ook nog eens top uit! Al met al was het voor ons een geslaagde eerste PubQuiz, op naar de volgende!

Groetjes Quiz ’t wel!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Park onderhoud

Begin maart was het weer zo ver: de mannen van de parkcommissie starten met het onderhoud van ons mooie tennispark! Tennisbanen vegen, heggen knippen, spandoeken recht hangen, grasmaaien, netten op de juiste hoogte stellen, en ga zo maar door. Zoals jullie op de...

ALV

Op donderdag 7 maart jl. vond de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. Het was een enerverende avond met een hoop veranderingen. Nadat het jaar 2018 qua activiteiten en bijzonderheden was toegelicht en de financiën door de penningmeester werden...

Clubkampioenschappen

De inschrijving is verlengd t/m 5 maart! Laat zien wie de baas is op het park, de koning van baan 6 of de onbetwiste tijger van de bar. Het seizoen staat voor de deur en een van de eerste toernooien is gelijk onze eigen clubkampioenschappen! Kortom zorg dat je er op...