Pubquiz

De jaarlijkste tq test van Ten Medel!

Pubquiz bij Ten Medel

Wat moet je je daar toch precies bij voorstellen…?

We melden ons aan onder de naam: Quiz ’t wel en hadden een ietwat groot team van 7 man! Harrie Koopmans, Diana van Rooijen, Dorina Benedictus, Dennis Versteeg, Dewi de Wildt, Jeroen van de Pol en ikzelf (Madelon van de Pol).

Zeer divers op meerdere fronten, maar vooral erg gezellig!

Mijn broer Jeroen als enige niet tennisser, hoopte dat er niet te veel tennisvragen in zouden zitten. Ze trapten af met een fotoronde van toptennissers… goed begin! Gelukkig kon hij wel losgaan op de muziek ronde.

Vanwege het gemêleerde gezelschap kon iedereen een steentje bijdragen en ons uiteindelijk naar de overwinning slepen.

De Quizmasters Jeroen van Overbeek en Nordin Coenhein gaven een goede presentatie en zagen er ook nog eens top uit! Al met al was het voor ons een geslaagde eerste PubQuiz, op naar de volgende!

Groetjes Quiz ’t wel!

Meer Blogs

Lees hier andere blogs over activiteiten bij Ten Medel!

Zelf doen

Onze kleindochter is een lief kind, behalve als je haar ongevraagd een handje wil helpen. “Zelf doen!” is dan haar kreet en je mag pas helpen als het haar echt niet lukt. Daar moest ik afgelopen jaar vaak aan denken op vrijdagmorgen terwijl ik mijn trekkerrondjes...

Een najaar vol activiteiten!

De zomer is voorbij en dat betekent een volle agenda met activiteiten georganiseerd door de Activiteitencommissie! We hebben oude bekenden, maar ook een spiksplinternieuwe activiteit: LUNO versus Ten Medel Voor het eerst in de geschiedenis vindt een echte aanstaande...

Voorjaarscompetitie 2019

Leer onze competitieteams beter kennen! De voorjaarscompetitie is in volle gang. Op dinsdag, vrijdag, zaterdag en zondag strijden de teams op hun eigen niveau voor de winst. Maar wie zijn al die fanatiekelingen eigenlijk? En is er naast de baan ook nog tijd voor...